Over ons

Het bedrijf

Degromar is een webshop gericht op de dienstverlening in de aankoop van uw laptop(s). Wij bieden een ruime keuze aan laptops aan waarbij wij ons onderscheiden in het gemak waarbij er een vergelijking tussen diverse laptops gemaakt kan worden. Twijfel je tussen enkele laptops? Geen probleem, de vergelijking geeft direct de belangrijkste specificaties per laptop weer.

Degromar is in maart 2016 opgericht en is gevestigd te Heerhugowaard. Het concept richt zich puur op de dienstverlening via het web. Uniek zijn wij doordat je bij ons alle vragen via WhatsApp kunt stellen. Wij streven ernaar deze binnen een termijn van drie uur te beantwoorden (tussen 08.00-22:00).


De mensen achter Degromar

Het bedrijf Degromar is opgericht door Mark de Groot. Hij is het bedrijf begonnen vanuit de interesse in online ondernemen (e-business). Daarnaast heeft Mark de studie bedrijfseconomie afgerond en is hij nog bezig met de studie Accountancy and Control.


Mocht u nog vragen hebben over Degromar of de mensen achter Degromar, aarzel niet en neem contact op via de contactpagina.