Levertijd & verzending

Hoe word mijn bestelling geleverd?

• Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw bestelling 1 tot 2 werkdagen in beslag nemen.
• U bestelling wordt geleverd door PostNL, DHL of een andere bezorger. In enkele gevallen kan het voorkomen dat er meerdere bezorgers langskomen om één bestelling te kunnen voldoen.  
• Bij orders vanaf 50,00 euro versturen wij GRATIS binnen Nederland.  
• Voor verzending naar het buitenland berekenen wij wel verzendkosten (ook bij orders boven de 100.00 euro). LET OP: Er wordt een standaardtarief berekend voor bestellingen binnen de EU.Welke betaalmogelijkheden zijn er?U kunt bij ons betalen middels:


IDEAL, PAYPAL, Rembours of d.m.v. Bankoverschrijving. Daarbij is het nogmaals belangrijk te weten dat er pas verzonden wordt wanneer de betaling binnen is.


Retourprocedure:

Als u niet tevreden bent met een geleverd artikel en ruilen geen optie is dan heeft u het recht het artikel binnen 14 werkdagen na aflevering aan Degromar te retourneren.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes wordt geretourneerd. De artikelen moeten voor ons per direct weer verkoopklaar zijn en in de staat zijn zoals u ze ontvangen heeft.
Zonder de factuur/pakbon of een kopie hiervan kunnen wij uw aankoop/artikel niet terugnemen.
U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:
Degromar
Uranuslaan 6
1702BM Heerhugowaard
(Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd.)

Regels Retourneren
Indien u een artikel heeft ontvangen maar deze toch wil retourneren kan dat uiteraard, doch enkel binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw order.

Het artikel dient in de originele verpakking met een (kopie) van de factuur opgestuurd te worden.

Degromar streeft ernaar om uw retourzending binnen 2 werkdagen na ontvangst te verwerken. Terugbetaling geschiedt binnen 5 werkdagen na verwerking. Bij vragen is het mogelijk dat er telefonisch of per e-mail contact wordt opgenomen, in deze specifieke gevallen kan de terugbetaling langer op zich laten wachten.

Niet geaccepteerd worden artikelen die:
•    Duidelijk beschadigingen hebben
•    De wettelijke termijn van 14 werkdagen overschrijdt
Indien uw retourzending niet geaccepteerd wordt door ons stellen wij u per E-mail of telefoon op de hoogte, wij stellen u 7 werkdagen in de gelegenheid uw retourzending weer op te komen halen of d.m.v. het overschrijven van € 5,25 (NL) verzendkosten aan Degromar uw retourzending weer thuis te ontvangen.

Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of betalen wij u het aankoopbedrag terug.

Degromar is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!
Bij retourneren van bestellingen vanuit het buitenland zal Degromar alleen de geretourneerde producten vergoeden, verzend- en/of retourkosten worden niet vergoed. Het omruilen van de geretourneerde product(en) is vanwege de hoge verzendkosten ook niet mogelijk.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.